• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Binnenschilderwerken

Op termijn kan het voorkomen dat verf kan gaan verkleuren of dat er scheurtjes of blaasjes zich ontwikkelen in het schilderwerk. Deze moeten daarom op termijn moeten worden onderhouden om optimaal te kunnen genieten van uw interieur. Onze vakbekwame schilders kunnen u voorzien van passend advies en leveren door de kennis en kunde uiteraard excellent werk. Door onze transparante werkwijze bent u altijd op de hoogte van de status van uw project en staat u nooit voor verassingen.

Wanden, kozijnen, trappen, muren, plafonds en meer!​

Wanden, kozijnen, trappen, muren, plafonds en meer!

Op termijn kan het voorkomen dat verf kan gaan verkleuren of dat er scheurtjes of blaasjes zich ontwikkelen in het schilderwerk. Deze moeten daarom op termijn moeten worden onderhouden om optimaal te kunnen genieten van uw interieur. Onze vakbekwame schilders kunnen u voorzien van passend advies en leveren door de kennis en kunde uiteraard excellent werk. Door onze transparante werkwijze bent u altijd op de hoogte van de status van uw project en staat u nooit voor verassingen.

Wanden en muren schilderen of behangen​

Wanden en muren schilderen of behangen

Schilderwerken aan wanden en muren kunnen de sfeer in uw woning of pand aanzienlijk beïnvloeden. Kleuren kunnen uw ruimte een frisse, warme of ruime uitstraling geven. Onze specialisten kunnen u voorzien van kwalitatieve adviezen voorzien om het gewenste resultaat te bereiken. Kosten van schilderwerken of behangwerken zijn afhankelijk van de oppervlakte, materialen en manuren. Vraag een offerte aan en wij zullen zo spoedig mogelijk terugkoppeling geven op de gewenste wijze.

Kozijnen schilderen​

Kozijnen schilderen

Kozijnen zijn er in houten, kunststoffen en aluminium varianten en van zijn essentieel om uw woning goed te isoleren. De verschillende kozijnen dragen bij aan de ambiance die u wilt creëren in uw woning of bedrijfspand. Zo kunnen de houten kozijnen bijdragen aan een warme uitstralen en de aluminium of kunststoffen aan een meer moderne look. Naast de uitstraling is er uiteraard ook een grote variatie in keuze van de beglazing om uw ruimte zo goed mogelijk te isoleren. Bekijk de projecten van uw voorgangers en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn

Trappen en trapleuningen schilderen​

Trappen en trapleuningen schilderen

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw trap beschadigingen oploopt. Hierdoor kan het zijn dat de trap niet meer de blikvanger is die het ooit was. U kunt er voor kiezen om de trap te herstellen door deze opnieuw te laten beschilderen. De trap bevind zich vaak op een centraal punt, waardoor deze vaak word gezien door gasten of andere bezoekers. Of het nu een wenteltrap, brandtrap of zoldertrap is, onze specialisten kunnen uw trap weer een nieuw leven geven in elke gewenste kleur. Bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn en vraag naar een offerte.

Plafond witten​

Plafond witten

Uw plafond kan op termijn verkleuren doordat er binnen word gerookt, er een openhaard staat, er gekookt word in de ruimte of andere omstandigheden. Door deze factoren kan uw plafond een geelachtige uitstraling krijgen. Deze uitstraling heeft invloed op de ambiance die u wilt uitstralen in de kamer. Onze vakkundige schilders kunnen uw plafond weer in de gewenste staat herstellen. Laat uw kamer weer stralen met een nieuwe verflaag en geef het de frisse uitstraling die het verdient. Bekijk uw voorgangers en neem contact met ons op om u zo spoedig mogelijk van uw verkleurde plafond af te zijn.

BTW op schilderwerken

BTW op Schilderwerken

De BTW met betrekking tot schilderwerken is afhankelijk van het bouwjaar van uw woning. Wanneer uw woning ouder is dan 2 jaar vallen de schilderwerken onder het 9%-tarief. Onder deze regeling valt het gebruik van materialen, het voorbereidende werk en de verf zelf. Wanneer uw woning jonger is dan 2 jaar of de werkzaamheden staan te ver van de schilderwerken zelf word er een tarief van 21% BTW gehanteerd voor de buitenschilderwerken. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt heeft u direct inzicht over de hoeveelheid BTW u dient te betalen over de werkzaamheden. Twijfelt u nog steeds? Bekijk dan deze link om meer duidelijkheid te scheppen.

Veilig met verf

In verf zitten vaak chemische stoffen verwerkt waarmee zorgvuldig moet worden omgegaan. Deze stoffen kunnen namelijk schadelijk zijn voor uw gezondheid en het mileu. Wanneer onze schilders de schilderwerkzaamheden uitvoeren doen zij dit altijd aan de hand van de regels die staan vastgesteld in de Arbowet, zodat de werkzaamheden zo veilig mogelijk worden gedaan.

Allereerst zullen onze schilders zich bekend maken met wat voor soort verf ze te maken hebben. Dit doen ze door zorgvuldig het informatieformulier door te nemen dat word geleverd bij de producten die wij bestellen. Vervolgens zullen ze de benodigde veiligheidsmaterialen worden verzameld zoals oogbescherming en/of handschoenen die eveneens voldoen aan de veiligheidsmaatregelen. Tot slot zullen onze schilders te werk volgens de risicobeheersmaatregelen om de gewenste oppervlaktes naar wens te decoreren.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl