• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Centrale verwarming

Het hebben van een goed werkende centrale verwarming hebben is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al jaren gespecialiseerd en gecertificeerd in het laten plaatsen, vervangen, repareren of onderhouden van uw centrale verwarming. Ook beschikken wij over de kennis en kunde om advies te geven over welke CV er het meest geschikt is voor uw omgeving. Wij gaan professioneel en transparant te werk waardoor u ten alle tijden weet waar u aan toe bent.

Een nieuwe centrale verwarming installeren of is de oude toe aan vervanging, reparatie of onderhoud? Neem een kijkje en zie voor u kunnen betekenen.

Werking cv-ketel

Werking cv-ketel

De cv-ketel is het apparaat dat er voor zorg dat uw centrale verwarming word opgewarmd. De cv-ketel verwarmt het water door middel van aardgas of stookolie. Op het moment dat u de thermometer instelt op temperatuur, activeert dit de cv-ketel. Zodra het water op temperatuur is vloeit het water door de leidingen naar de radiator die de gewenste ruimte verwarmd. Wanneer het water is afgekoeld stroomt deze terug naar de cv-ketel om het circulaire proces rond te maken. Wanneer de ruimte op temperatuur is, word de cv-ketel automatisch uitgeschakeld.

duurzaamheid cv-ketel

Duurzaamheid cv-ketel

De levensduur van een cv ketel is over het algemeen 15 jaar. Na deze periode is de beste optie deze te vervangen. Het is natuurlijk goed mogelijk dat uw cv-ketel het nog steeds doet, maar is het mogelijk dat de cv-ketel meer energie gebruikt om hetzelfde resultaat te behalen.

Energielabel

Sinds 2015 is het verplicht om op de cv ketel een energielabel te hebben bevestigd. Het energielabel staat voor het prestatievermogen en de energiezuinigheid van de ketel. De labels lopen uiteen van A+++ tot G. hoe hoger de beoordeling, hoe economisch spaarzamer de cv ketel.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl