ISO 9001 Logo

ISO 9001 Certificering

Van perfectie een gewoonte maken

Het ISO 9001 certificaat is de meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Het certificaat geeft weer dat wij continue vanuit het management op zoek zijn naar innovatieve manieren om de klanttevredenheid te verbeteren. Wij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van werkprocessen om de behoeften en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen.

Het certificaat is voor ons geldig op het gebied van groot onderhoud, realiseren van verbouwingen, restauratieprojecten, kleinschalige nieuwbouw, het aanleggen en onderhouden van technische installaties en gerelateerde loodgieterswerkzaamheden. Wij beheersen deze werkwijze al sinds 2008 en ons certificaat is geldig tot december 2020.


VCA Certificering

Veiligheid staat voorop

Het VCA certificaat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers. Het geeft weer dat onze werknemers zijn getraind op het bewustzijn van de gevaren die er op de werkvloer kunnen optreden. Veiligheid staat bij ons voorop en dit word weerspiegeld in de professionaliteit van ons personeel. Wij voldoen aan de eisen van het VCA certificaat op het gebied van realiseren van groot onderhoud, realiseren van verbouwingen, renovatieprojecten, restauratieprojecten, het leveren, aanleggen en onderhouden van technische installaties en hieraan gerelateerde loodgieterswerkzaamheden. Het certificaat is in 2008 voor het eerst verkregen en geldig tot eind 2020.


Bouwgarant

Bouwgarant

De zekerheid van BouwGarant

Met het certificaat van bouwgarant kunnen wij aantonen dat we een betrouwbare aannemer zijn.  Dit geeft u zekerheid bij uw bouw-, verbouw-, of renovatieprojecten. Met het behalen van het bouwgarantcertificaat bevestigen wij dat we dat we de benodigde ervaring hebben, duidelijk communiceren, beschikken over de benodigde kennis en kunde, tot een geschikte oplossing kunnen komen mochten er klachten zijn en aangesloten staan bij een geschillencommissie. Als aannemersbedrijf worden wij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie om aan te tonen dat we nog steeds voldoen aan alle eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid.


BSS Leerbedrijf logo

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om een specialist te worden in zijn of haar vakgebied. Daarom gebruiken wij ervaren leermeesters om de nieuwe generatie het vakmanschap door te geven. We vinden het belangrijk dat de kwaliteitsstandaard word behouden en geven stagiaires de mogelijkheid om hun diploma te behalen bij een erkend leerbedrijf. Met het diploma kunnen de jonge professionals aantonen dat zij op de hoogte zijn van de actuele vakkennis en wellicht wel direct bij ons in dienst. Hierdoor bieden we ze niet alleen de mogelijkheid om vakkennis op te doen, maar ook na de stageperiode uit te voeren.