• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Dakopbouw

U hoeft niet altijd te verhuizen voor meer ruimte. U kunt ook ruimer wonen door een extra verdieping te plaatsen op uw woning. Een extra verdieping op uw woning zorgt uiteraard voor meer ruimte en meer lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Deze kunnen in verschillende soorten worden gerealiseerd. Zo kunt u kiezen voor een verhogende nok, verlegde nok, plat dak of misschien heeft u wel iets ander in gedachte. Wij leveren maatwerk waardoor al uw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Dakisolatie

Doe uzelf een plezier door te besparen met uitmuntende dakisolatie.

Dakisolatie

NAAST HET PLAATSEN VAN HET DAK KUNNEN WIJ ER UITERAARD OOK VOOR ZORGEN DAT UW NIEUWE DAK OF VERDIEPING GOED WORD GEÏSOLEERD. DOOR GOEDE ISOLATIE AAN TE BRENGEN KUNT U FLINK BESPAREN OP UW ENERGIEREKENING. DOOR DE STOOKKOSTEN TE VERMINDEREN DRAAGT U OOK BIJ AAN HET VERKLEINEN VAN UW ECOLOGISCHE VOEDAFDRUK EN STIJGT UW WONING OF BEDRIJFSPAND IN WAARDE. NEEM CONTACT MET ONS OP OM TE KIJKEN HOE WE U KUNNEN VOORZIEN VAN EEN GOED GEÏSOLEERD DAK.

Dakopbouw

Laat een extra ruimte of verdieping op uw woning realiseren met een dakopbouw op maat.

Dakopbouw

EEN NIEUW DAK PLAATSEN OF EN EXTRA VERDIEPING PLAATSEN KAN VERSCHEIDENE REDENEN HEBBEN. MISSCHIEN WOONT U GOED EN WILT U NIET VERHUIZEN MAAR KOMT U RUIMTE TEKORT OF IS ER WELLICHT GEZINSUITBREIDING OP KOMST. HET MAAKT BIJ ONS NIET UIT WAAROM U EEN NIEUW DAK OF ETAGE, MAAR WIJ ZULLEN UW WENSEN REALISEREN. UW DAKOPBOUW ZAL DOOR ONZE PROFESSIONALS VAKKUNDIG WORDEN GEPLAATST MET DUURZAME MATERIALEN. BEKIJK UW VOORGANGERS EN DE MOGELIJKHEDEN HIERONDER EN NEEM CONTACT MET ONS OP OM TE ZIEN HOE WIJ U VAN DIENST KUNNEN ZIJN.

Groene daken

Verklein uw ecologische voetafdruk en draag bij aan het milieu met een groen dak.

Groene daken

EEN GROEN DAK IS MOMENTEEL DE TREND VAN HET MOMENT EN KAN WORDEN GEREALISEERD OP ELK DAK. DOOR ALLE GEBOUWEN LIJKEN STEDEN STEEDS MEER OP INDUSTRIEGEBIEDEN EN NEEMT DE MILIEUVERVUILING STEEDS MEER TOE. MET EEN GROEN DAK KUNT U DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK VERKLEINEN EN BIJDRAGEN AAN HET MILIEU. DE GROENE DAKEN VANGEN NAMELIJK FIJNSTOF OP EN PRODUCEREN ZUURSTOF. VERDER HEBBEN DE GROENE DAKEN OOK EEN ISOLERENDE FUNCTIE WAARDOOR U EVENEENS ENERGIE BESPAARD! WILT U OOK EEN GROEN DAK LATEN PLAATSEN? VRAAG DAN NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN NEEM ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET ONS OP.

Kosten dakopbouw

Laat ons weten wat u wilt realiseren en dan kunnen we samen werken aan een passende overeenkomst.

Kosten dakopbouw

DE KOSTEN VAN UW DAKOPBOUW ZIJN AFHANKELIJK VAN DE OPPERVLAKTE, MATERIALEN, WERKUREN EN OF U MAATWERK OF PREFABRICATIE WILT LATEN PLAATSEN. U KUNT DEZE CASCO LATEN PLAATSEN, MAAR U KUNT UITERAARD OOK EXTRA OPTIES TOEVOEGEN AAN UW DAK. VERDER IS HET NATUURLIJK UITERAARD OOK VAN BELANG DAT ER ELEKTRICITEIT EN OF VERWARMING IS OP DE NIEUWE ZOLDER. VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN NEEM CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN VOOR EEN EXACTE PRIJSOPGAVE.

Voordelen Dakopbouw

Ontdek alle voordelen die u naast de extra ruimte bij een dakopbouw krijgt.

Voordelen dakopbouw

Of u nu kiest voor een dakopbouw met een plat dak of een nokverhogende dakopbouw, in beide gevallen brengt het aanzienlijke voordelen met zich mee. Wanneer u er voor kiest een dakopbouw te plaatsen, zal dit aanzienlijk de waarde van uw woning verhogen. Verder creëert u veel meer natuurlijk daglichtinval waardoor u de kamer zeer goed zou kunnen gebruiken als flexplek of slaapkamer. Tot slot hoeft u niet te verhuizen als u op zoek was naar meer woonruimte. Dit voorkomt veel tijdrovende dagen en het geld wat u hiermee bespaard kunt u steken in de extra opties zoals ramen, gevelbekleding, zonwering of andere duurzame installaties.

Locatie

Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl