Bouwkundige werkzaamheden

Onze bouwafdeling is veelzijdig en heeft een grote expertise als het gaat om verbouwingen, renovaties, restauraties, zowel groot als klein bouwkundig onderhoud en kleinschalige nieuwbouw. Wij kunnen voor onze opdrachtgevers projecten co√∂rdineren vanaf ontwerpfase, inclusief het aanvragen van een bouwvergunning en het maken van constructie-berekeningen, tot en met de eindafwerking.  

Bij ons kunt u o.a. terecht voor dakkapellen, kozijnen, ramen en deuren (kunststof, aluminium of hout), trappen, balustrades, balkonhekken, dakopbouwen, aanbouwen, interieurafwerking, complete keukenrenovaties, stukadoorswerk, metselwerk, tegelwerkzaamheden, hang- en sluitwerk, inbraakpreventieve maatregelen, gevelwerkzaamheden, totale badkamer- en toiletrenovaties. 

Dakkapel

Het belangrijkste voordeel van een dakkapel is dat u veel extra ruimte en licht in uw woning krijgt, zonder dat u hoeft te verhuizen. Zo verandert uw zolder in bijvoorbeeld een ruime slaapkamer of werkkamer. Gekozen kan worden voor prefab dakkapellen of traditionele dakkapellen, wij beschikken over een machinale houtbewerking waardoor productie in eigen beheer mogelijk is.

Badkamer

Is uw badkamer toe aan vernieuwing, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door de goede samenwerking tussen onze bouwafdeling en ons installatieafdeling kunnen wij alles voor u realiseren.

Keuken

Op zoek naar een standaard keuken of een speciaal ontworpen, alles is mogelijk bij ons. Omdat wij beschikken over een eigen machinale houtbewerking kunnen in principe al uw wensen worden gerealiseerd.  Wij hebben goede contacten met keukenfabrikanten waardoor heel veel mogelijk is.

Aanbouw

In Pijnacker-Nootdorp hebben wij 14 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Hier is gebruik gemaakt van prefab woningen waarbij wij zelf de volledige afwerkingen hebben verzorgd.

Naast de 14 woningen hebben wij ook gezorgd voor een stuk infrastructuur. Dit project is destijds in samenwerken met de Gemeente Pijnacker-Nootdorp gerealiseerd. (zie meer foto’s bij onze projecten)