Plaatsen CV-ketel

Wij kunnen in principe elke ketel voor uw plaatsten.

Uw situatie en persoonlijke wensen is bepalend welke ketel voor u het beste past.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende en passende offerte.

Intergas

Warmtepomp

Energie besparen met een warmtepomp
Warmte is overal aanwezig; in de buitenlucht, de bodem en oppervlaktewater bijvoorbeeld. Een warmtepomp gebruikt deze warmte om op efficiënte wijze uw woning duurzaam te verwarmen. Voor iedere woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bestaat er een passende warmtepomp. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over welk systeem het beste bij uw situatie past.

Werking
Een warmtepomp werkt volgens hetzelfde principe als een koelkast. Bij een koelkast wordt warmte onttrokken aan de te koelen producten, een warmtepomp onttrekt de warmte uit bijvoorbeeld de bodem om dit vervolgens af te geven aan het verwarmingssysteem. Er zijn ook warmtepompen die uw woning verkoelen tijdens warme zomers. Hierdoor is een extra investering in een airconditioning niet nodig.

Complete installatie voor grote bedrijfsruimten

Wij kunnen elke ketel voor uw plaatsten.

Uw situatie en persoonlijke wensen is bepalend welke ketel voor u het beste past.

Elektra werkzaamheden

Als Erkend Installateur is niet alleen ruime ervaring en vakkennis aanwezig ook worden de laatste ontwikkelingen nauwlettend gevolgd om nieuwe technieken toe te kunnen passen en energie te besparen. Onze werkzaamheden variëren van het aanleggen of aanpassen van complete elektrische installaties, het vernieuwen of uitbreiden van de groepenkast, het leveren en aanleggen van brandmeldinstallaties incl. keuring, het aanleggen van databekabeling, het leveren en installeren van video- en intercomsystemen, alarmsystemen, leveren en monteren van verlichting, Domoticasystemen tot het vervangen of verplaatsen van wandcontactdozen en lichtschakelaars. Kwaliteit, servicegerichtheid en innovatie staan hoog in het vaandel.

Badkamer

Badkamer renovatie