• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Elektra

Elektra is werkelijk van essentieel belang deze dagen. Uw telefoon, televisie, verlichting, wasmachine en alle andere huishoudelijke apparaten werken allemaal op elektriciteit. In de meeste gevallen word elektra van zelfsprekend genomen, maar het is een heel proces wat hierachter zit. Wij kunnen voor zowel bedrijven als particulieren de gehele elektra naar wens installeren. Onze medewerkers gaan professioneel te werk en leveren kwalitatief vakkundig werk af. Bekijk wat wij voor u kunnen realiseren en vraag direct naar een offerte.

Wij kunnen maatwerk leveren voor al uw elektra installaties. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen realiseren en laat u volledig ontzorgen.

Elektra

Elektrische installatie in uw woning of bedrijf

In de meeste gevallen zijn de kosten voor een elektrische installatie niet het probleem, maar het vakkundig aanleggen hiervan. Het is van groot belang dat dit word gerealiseerd door een specialist met kennis van het vak. Bij verkeerde installatie kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er brandgevaar ontstaat of dat u zelf onder stroom komt te staan. Om deze situaties te voorkomen en risico te minimaliseren adviseren wij om onze specialisten in te schakelen. Laat ons weten wat u zou willen realiseren en vraag direct naar een offerte.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl