• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Hemelwaterafvoer

Een hemelwaterafvoer (HWA) of regenwaterafvoersysteem (RWA) is een systeem dat er voor zorgt dat alle neerslag die valt in goede banen word geleid naar een waterreservoir of riolering. Zonder HWA systeem kan de hoeveelheid neerslag een te grote druk creëren op uw dak. De HWA is over het algemeen van PVC, koper, staal, of zink en is verkrijgbaar in een aantal neutrale kleuren die aansluiten bij uw woning. De HWA bestaat uit een assortiment aan onderdelen waardoor het ook mogelijk is slechts een gedeelte vervangen.

Bladafscheider

Voorkom dat uw regenpijp verstopt raakt met bladeren en andere vormen van vervuiling door het plaatsen van een bladafscheider.

Bladafscheider

De bladafscheiders in uw HWA voorkomt dat er een verstopping ontstaat door bladeren en andere vormen van vervuiling. De bladafscheider word geplaatst in de regenpijp vlak boven de grond. Wanneer de bladafscheider dreigt vol te raken vallen de bladeren er op ten duur vanzelf uit. Wel adviseren wij om deze toch regelmatig even te controleren zeker wanneer u in een bebost gebied woont. Naast bladafscheiders zijn er ook bladvangers. Deze hebben dezelfde functie als de bladafscheiders, maar worden deze bovenin de dakgoot geplaatst. Bekijk ons assortiment om te zien welke bladafscheider of bladvangers het beste aansluiten bij uw behoeften.

Dakgoten

Laat uw dakgoten volledig op maat en naar gewenste materiaal realiseren.

Dakgoten

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u een dakgoot op maat laten plaatsen op een nieuwe constructie? L-Groep doet het allemaal! Een dakgoot is van groot belang om de neerslag in goede banen te begeleiden naar een waterreservoir of het riool. De dakgoten zijn beschikbaar in verschillende in verschillende materialen. Afhankelijk van uw wensen kunnen deze ook in bepaalde kleuren worden geleverd. De dakgoten kunnen op maat worden gemaakt en worden door onze specialisten vakkundig gemonteerd. Neem contact op met ons om uw dakgoot te laten plaatsen en vraag direct naar een offerte.

HWA buizen en hulpstukken

onderdeel gebroken of aangetast? Laat deze dan vakkundig vervangen.

HWA buizen en hulpstukken

De hulpstukken die worden bevestigd aan de dakgoten kunnen worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de dakgoten om naadloos elkaar aan te sluiten. De verschillende materialen hebben verschillende vormen waardoor u hiermee een bepaalde ambiance kunt laten uitstralen. Eveneens zijn de dakgoten in verschillende diktes beschikbaar. U dient rekening te houden met de diameter van de pijn vanwege de hoeveelheid neerslag die kan vallen op de afmeting van uw dak. Bent u niet zeker welk formaat of wat voor buizen het beste aansluiten op uw dakgoot? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag direct naar een offerte.

Kiezelbakken

Voorkom dat er grind weggesluisd word door de neerslag in uw regenpijp door kiezelbakken te plaatsen.

Kiezelbakken

Met een kiezelbak kunt u voorkomen dat er grind, zand of ander grover vuil in uw afvoer beland. De kiezelbakken worden geplaatst aan de dakrand voor het afvoersysteem en zijn beschikbaar in een aantal varianten. Wanneer u een kiezelbak wilt bevestigen aan uw plat dak dient u rekening te houden met de lengte van de koker, maat van de koker en de hoek van de plakplaat. Bent u niet zeker over welke het best geschikt is voor uw dak? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar een offerte.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl