• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Lood en Zink

Onze specialisten kunnen met lood en zink op vrijwel elk dak plaatsen om zo uw daken een fraaie afwerking te geven. De lood en zinkwerken worden op de daken geplaatst om zo de gevallen neerslag in goede banen af te kunnen voeren. Het lood en zinkwerk word toegepast op de plaatsen waar de dakpannen ophouden. Eveneens schept dit een mooi afgewerkt beeld. Het materiaal is zeer betrouwbaar, bijna onderhoudsvrij, goed te bewerken en duurzaam waardoor u er voor een langere periode gen omkijken meer naar heeft. Voor renovatie of nieuwbouw kunnen wij alles met betrekking tot lood en zinkwerk voor u realiseren. Bekijk de mogelijkheden hieronder en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Loodloketten

of het nu prefab loketten, hoekloketten of Nokloketten zijn, wij kunnen ze vakkundig bevestigen.

Loodloketten

Loodloketten zijn de stroken bladlood die u waarschijnlijk wel eens heeft waargenomen op een constructie. Loodloketten kunnen op maat worden gemaakt waardoor wij deze op alle constructies zorgvuldig kunnen bevestigen. Door deze te bevestigen zorgt u ervoor dat de neerslag die valt op uw constructie geleidelijk word afgevoerd naar uw dakgoot. Zijn uw lood loketten toe aan vervanging of moeten deze geplaatst worden op een nieuwbouwconstructie? Bij L-Groep zijn de mogelijkheden onbeperkt. Laat onze specialisten weten wat u zou willen laten realiseren en neem direct contact op voor een offerte.

Spouwlood

Laat uw spouwlood vakkundig bevestigen en geef vocht geen kans om binnen te dringen.

Spouwlood

Een spouwmuur is een binnenmuur en buitenmuur die evenredig aan elkaar staan met een smalle ruimte tussenin. De spouw voorkomt dat er op termijn vocht de weg naar binnen weet te vinden en brengt eveneens ook een isolerende functie met zich mee. Door weersomstandigheden kan het voorkomen dat er vocht intreed in de spouw. Door spouwlood toe te passen word het vocht of water in banen naar buiten geleid zodat u binnen geen lekkage zult ervaren. Laat dit werk zorgvuldig doen door onze specialisten! Laat ons weten wat u wilt laten realiseren en vraag naar een offerte voor een exacte prijsopgave.

Voeglood

Wilt u voeglood aanbrengen of laten vervangen? Laat dit dan vakkundig doen!

Voeglood

Voeglood is een van de varianten waarop het loodwerk word toegepast. Hierbij word het lood verwerkt in het metselwerk. Het is van belang dat het loodwerk word geplaatst door een specialist omdat onzorgvuldig werk kan leiden tot lekkage op de lange termijn. Voeglood word vaak toegepast bij renovaties, maar ook dit proces moet zorgvuldig worden uitgevoerd. De meest voorkomende problemen zijn lekkages op termijn omdat deze niet zorgvuldig zijn geplaatst. Laat het werk in één keer goed doen door onze specialisten! Laat ons weten wat uw wensen zijn en vraag direct naar een offerte.

Zinken dakgoten

Wilt u een zinken dakgoot laten plaatsen of repareren? Laat dit dan doen door onze vakmannen!

Zinken dakgoten

Door onderhoud aan uw rieten dak te verrichten kunt u de levensduur hiervan maximaliseren. De verschillende weersomstandigheden kunnen zorgen voor schade en aanslag wat de uitstraling en levensduur van uw dak kan beïnvloeden. Wat adviseren dan ook om met regelmaat onze onderhoudsspecialisten uw dak te laten reinigen. Laat de weersomstandigheden niet het uiterlijk van uw rieten dak beïnvloeden en neem contact op met onze experts om uw dak weer te laten stralen.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl