• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Luchtbehandelingssysteem

Met luchtbehandeling word bedoeld dat de lucht word gezuiverd zodat de omgeving word voorzien van schone lucht. Met een luchtbehandeling systeem of luchtbehandelingskast worden fijne roetdeeltjes gefilterd en kunt u eveneens de lucht verkoelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen. Een optimaal luchtklimaat kan de productiviteit en gezondheid van de medewerkers verbeteren waardoor u bijdraagt aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en geniet ook spoedig van de gezuiverde lucht.

Er zijn verschillende manieren waarop u de lucht in uw kantoor, kantine of andere ruimtes zou kunnen voorzien met schone lucht. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag direct naar een offerte.

Luchtbehandelingskast

Luchtbehandelingskast

Luchtbehandelingskasten zijn er in verschillende maten en kunnen worden afgestemd op de inhoud van uw ruimte. Met de luchtbehandelingskasten kunt u de ruimtes be- of ontvochtigen, worden fijne roetdeeltjes gefilterd en kunt u eveneens de tempratuur afstemmen naar wens. De lucht filteren brengt uiteraard kosten met zich mee, daarom adviseren wij om rekening te houden met het model dat u wilt laten plaatsen. Goedkoop kan namelijk duurkoop zijn. Voor advies op maat adviseren wij onze specialisten aan te spreken. Neem contact met ons op en vraag direct naar een offerte.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl