Lammertink Groep Totaalonderhoud

voor projecten van A tot en met Z.

Bedrijven, particulieren en overheid kunnen bij ons terecht voor bouwadvies, installatie- en onderhoudswerkzaamheden welke kunnen worden uitgevoerd door onze werkmaatschappijen binnen de groep, te weten:

 • Lammertink Bouwbedrijf
 • Van den Akker Aannemersbedrijf
 • Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos
 • Van Leeuwen installatietechniek
 • Lucas installatietechniek
 • Schildersbedrijf en Projectinrichting Endlich
 • Lammertink Projectontwikkeling

Al uw verbouw of nieuwbouw wensen kunnen door de Lammertink Groep worden gerealiseerd. Van advies, onderhoud, timmer- en schilderwerk tot het plaatsen van dakkapellen, aanbouwen, dakopbouwen, badkamer- en toiletrenovaties, keukens, glaszetten, vervaardigen van houten kozijnen, onderhoud en installeren van c.v.- installaties, elektra- en loodgieterswerk.

Alle disciplines onder één dak heeft duidelijk voordelen. Gebruikelijk is dat aannemers voor bepaalde werkzaamheden bijvoorbeeld een loodgieter of schilder inhuren, waarvoor de opdrachtgever dan een bepaald percentage betaald. Juist omdat alle specialismen binnen de Lammertink Groep voorhanden zijn, kunnen er besparingen worden behaald. Daarnaast werkt het efficiënter omdat de lijnen tussen de maatschappijen kort zijn. Nu zijn de werkzaamheden in één planning en in één hand. Daarnaast weet u als klant precies wie uw contactpersoon is.

Oorsprong

Aannemer Hans Lammertink is in 1973 als eenmanszaak begonnen in Den Haag, gaandeweg groeide het bedrijf uit en in 1982 is hieruit Lammertink Bouwbedrijf ontstaan. Om een breder totaalpakket te kunnen bieden zijn Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos, Schildersbedrijf en Projectinrichting Endlich en Van den Akker Aannemersbedrijf aangesloten bij de Lammertink Groep.

In 2014 heeft de Lammertink Groep een nieuwe huisvesting in gebruik genomen, waardoor de dienstverlening is uitgebreid met een eigen machinale houtbewerking.

Werken aan de toekomst

Als VCA en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf blijven wij werken aan onze bedrijfsprocessen om deze nog beter op elkaar af te stemmen en verder te automatiseren. Om de kwaliteit te blijven waarborgen investeren wij veel in het opleiden van onze medewerkers en bieden mogelijkheden aan jong personeel om zich verder te ontwikkelen, onder begeleiding van hun leermeerster.

Daarnaast volgen wij nieuwe ontwikkelingen en technieken op de voet om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, energie te besparen en meer comfort te kunnen bieden.

Ecologisch, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Binnen onze organisatie speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen een steeds grotere rol.

Ten aanzien van onze huisvesting maken wij o.a. gebruik van energiebesparende verlichting, controleren en onderhouden wij jaarlijks onze verwarmings- en luchtverversingsinstallaties, zijn energiebesparende instellingen ingesteld op apparaten die daarvoor geschikt zijn en verminderen wij papiergebruik door meer te digitaliseren.

Om brandstofgebruik te verminderen is het Nieuwe Rijden onder de aandacht gebracht, wordt de bandenspanning van de vervoersmiddelen en auto’s met regelmaat gecontroleerd, wordt gebruik gemaakt van navigatiesystemen/GPS systemen om vervoerskilometers te beperken.

Graag informeren wij opdrachtgevers over energiebesparende maatregelen, o.a. over isolerende beglazing, isoleren van daken en gevels, c.v.-ketels, zonnecollectoren en zonneboilers.

Wij werken nauw samen met overheidsinstanties om kansen te bieden aan mensen die graag willen re-integreren in de arbeidsmarkt.

Sponsoring

Voor instellingen, goede doelen en sportclubs in onze regio wordt jaarlijks een budget gereserveerd.

Sporten is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de mens. Wij dragen er graag een steentje aan bij om sporten toegankelijk te maken voor jong en oud.

Onderstaand een aantal projecten en doelen die wij hebben gesteund:

 • ADO Den Haag (jeugdopleiding)
 • Voetbalvereniging RAS (bouw nieuwe kantine)
 • Diverse lokale voetbalverenigingen
 • Stichting Tandem Team
 • Stichting hulphond
 • Kievietkerk te Wassenaar
 • Avondvierdaagse
 • Korfbalvereniging Dubbel 6

Onze bedrijven