Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos

Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos verzorgt al uw loodgieterswerk, werkzaamheden aan centrale verwarming, luchtbehandeling, warmtetechniek. airco en elektra. Wij beschikken alleen over geschoold personeel en kunnen u daarom ook de kwaliteit leveren zoals u van een installatiebedrijf mag verwachten. Graag denken wij mee in oplossingen voor onze opdrachtgevers en waarnodig adviseren wij ook op het gebied van energiezuinige installaties. Elderhorst Nico Vos beschikt over een eigen avond- en weekendstoringsdienst voor vaste opdrachtgevers.  Voor duizenden huishoudens en bedrijven voeren wij jaarlijks onderhoud uit aan hun cv-installatie.  Ons werkgebied omvat vooral de regio Haaglanden, bestaande uit o.a.  Den Haag, Wateringen, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Rotterdam en omstreken.

Geschiedenis

Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos is ontstaan door een aantal samenwerkingen van bedrijven. Lammertink Groep wilde haar diensten verder uitbreiden op het installatiegebied en heeft besloten om de activiteiten van installatiebedrijf Nico Vos, een gerenommeerd bedrijf uit Voorburg, in 2006 voort te zetten.  In 2009 is Technisch installatiebureau T.H. Elderhorst uit Den Haag toegevoegd aan de installatieafdeling om ons werkgebied en specialismen nog verder uit te breiden.

Met ingang van 2018 gaat Elderhorst Nico Vos een samenwerking aan met Lucas Installatietechniek en Van Leeuwen Installatietechniek. Ze gaan verder onder L-Groep Installatietechniek.

Het team van Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos bestaat uit vast gediplomeerd personeel onder wie:

  • uitvoerders en projectleiders
  • loodgieters
  • cv en onderhoudsmonteurs
  • elektriciens
  • dakdekkers
  • technici
  • logistiek medewerker
  • planner
  • administratief personeel

Onderhoud en Service

Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van warmte. Hierbij moet gedacht worden aan het repareren en onderhouden van verwarmings- en warmwaterinstallaties voor zowel bedrijven als particuliere opdrachtgevers. Wij bieden diverse onderhoudscontracten en adviseren u graag om een juiste keuze te maken. Ons magazijn beschikt over honderden onderdelen, zodat wij accuraat en spoedig kunnen reageren op calamiteiten, ook in weekeinden. Hierdoor is een snelle en betrouwbare service gegarandeerd. Bij het noodzakelijk vervangen van verouderde ketels staan adviseurs klaar om u vooraf over de kosten en het tijdstip van de werkzaamheden in te lichten, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. De centrale verwarming werkzaamheden betreffen naast het vervangen van de ketel de meest geavanceerde complete c.v. installaties.

Loodgieters

Voor het aanleggen en vervangen van alle leidingen op het gebied van koud- en warmwater installaties en riolering voor o.a. uw badkamer, keuken of toilet kunt u bij ons terecht. Tevens behoren de aanleg van complete gasinstallaties en leidingen tot onze dagelijkse werkzaamheden. Naast complete installaties worden service- en onderhoudswerkzaamheden verricht.

Dak

Hierbij moet worden gedacht aan het vernieuwen van daken en goten zoals zinkwerk, natuurleien, pannenbedekking, singels en hemelwaterafvoeren in diverse uitvoeringen.

Elektra

Als erkend installateur is Elderhorst Nico Vos aangesloten bij Uneto/VNI en is VCA* gecertificeerd wat de opdrachtgever zekerheid biedt als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Elderhorst Nico Vos heeft een jarenlange elektrotechnische ervaring als elektrotechnisch installateur. Elderhorst Nico Vos verzorgt de vakgebieden: elektrotechniek, ICT, beveiliging en is specialist in ontwerp en installeren van verlichting voor o.a. de sectoren industrie, utiliteitsbouw en infrastructuur. Doordat kwaliteit, servicegerichtheid en innovatie hoog in het vaandel staan heeft Elderhorst Nico Vos zich ontwikkeld tot een gerespecteerd installateur met een vaste klantenkring.

Warmtetechniek

Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag en installeren complete CV- en ketelinstallaties geheel aangepast aan uw wensen en benodigdheden. De nazorg en service zijn geheel in eigen hand. Voor onze vaste klanten is een avond- en weekeinde dienst gegarandeerd.

Luchtbehandeling

Wij installeren uw luchtbehandelingsapparatuur vanaf de mechanische ventilatie tot en met de airconditioning.