Lammertink Bouwbedrijf

Lammertink Bouwbedrijf verzorgt alle bouwkundige zaken en wensen in uw bestaande, te restaureren, te verwerven of nieuw te bouwen objecten.
Het team van Lammertink Bouwbedrijf bestaat naast uitvoerend, technisch en administratief personeel uit o.a. deskundige en geschoolde timmerlieden, metselaars, tegelzetters en stukadoors en bovendien leerlingen die worden opgeleid.  Onze vaklieden zijn klantgericht en vakbekwaam en kunnen alle projecten voor u realiseren.

Verbouw

Bij Lammertink Bouwbedrijf kunt u terecht voor aanpassingen van bestaande bouw, geheel in overleg en naar uw wensen. Van badkamer tot keuken, maar ook complete interne verbouwingen voor uw gehele woning, voor uw kantoor of uw bedrijf. Wilt u alleen uw voordeur vernieuwen, dan zijn wij u ook graag van dienst.

Restauratie

Het herstellen en in overleg aanpassen van Gemeentelijke- en Rijksmonumenten van woonhuis tot landgoed, inclusief het aanpassen van het monument naar de huidige eisen met behoud van het authentieke aanzicht behoort tot de activiteiten van Lammertink Bouwbedrijf.
Geheel conform uw wensen en in overleg met de monumentenzorg.

Renovatie

Het naar de huidige maatstaven en wensen aanpassen van uw bestaande woning of bedrijfspand. Graag denken wij met u mee als het gaat om duurzaamheid en energiebesparende maatregelen.

Gevelwerk

Gebreken met betrekking tot metsel- en voegwerk komen helaas veelvuldig voor en kunnen ervoor zorgen dat gevaarlijke situaties ontstaan. Scheuren in het metselwerk kunnen leiden tot enorme problemen in de bouwconstructie. Roestvorming van spouwankers, vorstschade, erosie, verzanding, verwering van voegwerk en vochtdoorslag zijn veel voorkomende problemen.

Nieuwbouw

Naast uitbreidingen aan uw woning of bedrijfspand zijn wij ook een goede partner voor kleinschalige nieuwbouwprojecten. Diverse luxe nieuwbouwvilla’s en herenhuizen zijn reeds door ons gerealiseerd, waardoor wij een ruime ervaring hebben met nieuwbouwprojecten. Wij kunnen dit voor u coördineren vanaf het ontwerp tot aan de daadwerkelijk bouw van uw woning of bedrijfspand. Ook de benodigde vergunningen, constructieberekeningen en -tekeningen kunnen wij voor u verzorgen.

Onderhoud

Een goed onderhoudsplan kan ervoor zorgen dat u toekomstige plotselinge gebreken kan voorkomen. Wij kunnen voor u een meerderjarig onderhoudsplan opstellen, zodat uw pand altijd in een goede conditie blijft.

U moet hier o.a. denken aan uw buitenschilderwerk, gevelconditie, dakbedekking en technische installaties.

Bouwteam

Al vele jaren is Lammertink Bouwbedrijf als bouwteam partner actief bij diverse projecten. Wij werken graag in teamverband om in overleg het gehele bouwproces op te zetten en te stroomlijnen.

Hieronder verstaan wij:

  • In vroeg stadium de mogelijkheden en de onmogelijkheden van een opdracht of ontwerp te inventariseren door de vakkennis van al de partijen optimaal te gebruiken.
  • Het verlagen van eventuele faalkosten.
  • Overleg over alternatieven en mogelijkheden met betrekking tot tijdlijnen, kosten, producten en materialen.

Een rimpelloos lopend bouwproces door meer gefundeerde afwegingen in al de bouwfases en afstemmingen van de te verrichten werkzaamheden.
Het afstemmen van de werkzaamheden, dus één aanspreekpunt in alle fases van het project, waardoor tevredenheid bij alle partijen.