Lammertink Projectontwikkeling

Bij de L-Groep kunt u ook terecht voor nieuwbouwprojecten, projectontwikkeling en advisering bij uw nieuwbouwwoning.

In het verleden hebben wij diversen nieuwbouw projecten mogen realiseren binnen onze regio. Onderstaand treft u een aantal gerealiseerde projecten aan.

Nieuw in de verkoop!!!! Twee onder één kap woningen aan de Sir Winston Churchillaan te Rijswijk

Sir Winston Churchilllaan 1013

Sir Winston Churchilllaan

De Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk is één van de oost-west verbindingen tussen Wateringen en Oud-Rijswijk. Het perceel Sir Winston Churchilllaan 1013, het kavel waarop Lammertink projectontwikkeling vier woningen van het type twee-onder-een-kap realiseert, ligt aan de westzijde en aan de rand van de woonwijk Eikelenburg. De groei van Rijswijk is langs de Sir Winston Churchilllaan goed herkenbaar, van Oud Rijswijk in het oosten, naar de Plaspoelpolder en het moderne centrum in het midden, tot Eikelenburg in het westen. De diversiteit van de bebouwing langs de Sir Winston Churchilllaan is groot. De oriëntatie van de woonwijken is aan de westzijde voornamelijk met de rug naar de Sir Winston Churchilllaan en in het oosten meer met voorkant georiënteerd op de Sir Winston Churchilllaan. Tussen de projectmatige ontwikkelingen die aan de Sir Winston Churchilllaan grenzen, is het oorspronkelijke lint van de Sir Winston Churchilllaan nabij nummer 1013 herkenbaar door een aantal vrijstaande woningen. Op het onderhavige perceel stond oorspronkelijk ook een vrijstaande woning, doch ten behoeve van de herontwikkeling van het woonperceel naar in totaal vijf woningen, is de bestaande woning gesloopt. Op het terrein is ten tijde van de start van de ontwikkeling en voor de bouw van de tweekappers, inmiddels één woning gerealiseerd.

 

Download hier onze folder.

 

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met ons.

mail naar: info@l-groep.nl

Huidige projecten

Gerealiseerde projecten

Houtzagerssingel

Nieuwbouwproject Houtzagersingel te Den Haag. (2009/2010)

 

Nieuwbouw van 4 riante herenhuizen ( aan de gracht) in de binnenstad van Den Haag.

Het project bestond uit vier verschillende woningen met de namen Lente, Zomer, Herfst en Winter.

Tien Prinsen

Bouw van 10 penthouses aan de Laan in Den Haag.

Vliehorst

Nieuwbouwproject van 14 bungalows in Pijnacker-Noordorp

 

Realisatie van 14 ruime bungalows aan de rand van Den Haag/Ypenburg.

Ook de complete infrastructuur is hier aangelegd. E.e.a. is in nauwe samenwerking met de Gemeente Pijnacker-Nootdorp verwezenlijkt.