Wie zijn wij?

Van den Akker Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in Verbouw, Onderhoud en Renovatie en heeft een gevarieerde markt van particulier tot bedrijf. Het werkgebied omvat de hele regio: Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Hillegom, Wassenaar, Rijswijk e.o.

Deskundigheid is door de jarenlange ervaring en goed opgeleide vaklieden ruimschoots aanwezig binnen onze organisatie.

Als coördinerend bouwer is ontzorgen onze kracht. Steeds vaker berust de verantwoording voor logistieke processen, planning bij de aannemer. Wij kunnen voor onze opdrachtgevers de projecten coördineren vanaf ontwerpfase tot en met de eindafwerking en wij beschikken over de nodige kennis met betrekking tot o.a. bouwvergunningen en constructieberekeningen.

Van den Akker Aannemersbedrijf, met een oorsprong in Voorburg, is in 2014 als zelfstandig bedrijf toegetreden tot de Lammertink Groep, waardoor een nog breder totaalpakket kan worden geboden aangezien ook loodgieters-, elektro- en installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos, Schildersbedrijf en Projectinrichting Endlich en Lammertink Bouwbedrijf onderdeel zijn van de Lammertink Groep.Naast onze groepspartners blijft de samenwerking met andere vertrouwde installateurs bestaan.

Bouwactiviteiten

Tot de bouwactiviteiten van Van den Akker Aannemersbedrijf behoren o.a.:

Vernieuwen van kozijnen in hout, aluminium en kunststof, inbraakbeveiligingen, timmer-,metsel- en  stukadoorswerk, betonreparaties, werkzaamheden aan elektra, schilderwerkzaamheden, interieurafwerking, loodgieterswerk, aanpassingen t.b.v. mindervaliden, dakkapellen, dakopbouwen, aanbouwen, onderhoudswerkzaamheden, sanitaire installaties, dakbedekking.

Bouwteam

Ons bouwteam bestaat uit vaste medewerkers: timmerlieden, loodgieters, dakdekkers, machinaal houtbewerkers, metselaars, stukadoors, tegelzetters en schilders.

De vakkundige werknemers van Van den Akker, voor vele relaties vertrouwde gezichten, beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid en denken graag met u mee!

Timmerfabriek

Van den Akker Aannemersbedrijf BV beschikt over een eigen machinale houtbewerking waar o.a. ramen, kozijnen, deuren, balkonhekken, kasten en lijstwerk worden vervaardigd.

Door deze productiemogelijkheden in eigen huis te hebben zijn wij voor de levering van bovengenoemde houtproducten niet afhankelijk van derden.

Voor onderaannemers, onderhoudsbedrijven, collega-aannemers en particulieren is het ook mogelijk om kozijnen, ramen of deuren uitsluitend door Van den Akker te laten vervaardigen en leveren.

Werkwijze

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken daarom altijd graag een afspraak op locatie om rustig met de opdrachtgever de situatie te bekijken en goed te luisteren naar de wensen.

Na de opname stellen wij een calculatie en prijsaanbieding op en ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte welke wij graag met u doornemen. Zo kan worden bekeken of uw wensen binnen het door u gestelde budget kunnen worden gerealiseerd.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en subsidiemogelijkheden genieten onze aandacht.