• 085 - 2739900
  • Info@L-Groep.nl
  • Schietlood 2, 2495 AN Den Haag

Wanden en plafonds

Het afwerken van uw wanden en plafonds is een taak die secuur uitgevoerd moet worden. Door uw wanden en/of plafonds opnieuw te laten beschilderen kunt u de gewenste ambiance in een kamer realiseren. De wanden en plafonds kunnen door onze vakmannen op elke gewenste manier tegen een scherp tarief worden gerealiseerd. Bekijk onze diensten hieronder en bekijk hoe we uw voorgangers van dienst hebben kunnen zijn.

Stucwerken

Stucwerken

Wilt u uw muren voorzien van een nieuwe laag stucwerk? Dan kunnen wij dat voor u realiseren. Stucwerk aanbrengen is een secuur proces waarbij egalisatie van de muur word gerealiseerd. Onze stukadoors kunnen uw muren en plafonds volledig naar wens afwerken tegen scherpte tarieven. Bekijk onze pagina over stukadoors en bekijk wat wij qua stukadoorswerken voor u kunnen betekenen.

Tegelwerken

Tegelwerken

Door uw wanden en muren te betegelen kunt u een mooie strak afgewerkte ruimte realiseren. Tegelwerken worden in de meeste gevallen toegepast in badkamers en keukens, maar ook andere gewenste ruimtes kunnen wij voor u betegelen. Er zijn zeer veel variaties in tegels waarmee u verschillende ambiance kunt creëren. Bekijk onze pagina over tegelwerken en neem contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Gipsplaat scheidingswanden

Gipsplaat scheidingswanden

Wanneer u een extra ruimte wilt creëren of een ruimte wilt afscheiden is een gipswand een zeer geschikte oplossing. Deze vorm van wanden kunnen op maat worden gemaakt snel worden gerealiseerd. Naast het plaatsen van de gipswanden kunnen we deze ook meteen afwerken met verscheidene soorten behang of schilderwerk. Neem contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen bewerkstelligen en laat alle werkzaamheden uit handen nemen.

Spackspuiten

Spackspuiten

Met spackspuiten kunnen we uw wanden en muren tegen een relatief lage prijzen vakkundig en snel afwerken. Met spackspuiten brengen we secuur een mooie meslaag aan als ondergrond waarna we vervolgens de muur met een korrel laag afwerken. Mocht het zijn dat er grotere onregelmatigheden in de muren of wanden zitten dan kunnen we deze ook afwerken met raapwerk. Neem contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen of vraag direct naar een offerte als u weet wat u wilt laten realiseren.

Systeemwanden

Systeemwanden

Systeemwanden kunt u uw kantoorpand eenvoudig en snel laten plaatsen. Door deze scheidingswanden te plaatsen kunt u eenvoudig nieuwe ruimtes creëren waarbij u direct kunt waarnemen of deze bezet zijn. Naast de efficiëntie van deze wanden behoud u het ruimtelijke gevoel en kunt u voor wat meer privacy deze gedeeltelijk afdekken met decoratief glasfolie. De systeemwanden kunnen eveneens voorzien van deuren op maat waardoor u bij ons het gehele parket in één keer kunt afnemen. Neem contact op met onze specialisten om te zien welke mogelijk wij u kunnen bieden.

Locatie

Schietlood 2,
2495 AN Den Haag

Openingstijden

08:00 – 17:00 
Maandag – Vrijdag

Contactgegevens

Telefoonnummer : 085-273 99 00
Email: Info@L-Groep.nl